Norra Vägen 8, Halmstad

[rMission]

Vårt uppdrag är att hjälpa och stödja människor på deras träningsresa genom ett personligt och målinriktat sätt att träna. Vi är här för att ge en personligt anpassad, exklusiv och skräddarsydd träningsupplevelse med hjälp av våra engagerade personliga tränare. För Dig Med Dig på din personlig väg till framgång. Unna dig själv en helande och stärkande resa till ditt bästa jag. Vårt beprövade program är skräddarsytt för att maximera ditt välmående, med en unik kombination av erfarenhet och vetenskap.

Bli en del av vår framgångssaga och upptäck ditt fulla potential. [rCoach] är nyckeln till en mer hälsosam, lyckligare version av dig själv. Ta det första steget mot en förändring som varar – bli hel och stark nu!

[rVision]

Hos [rCoach] förstår vi att verklig förändring kräver dedikation och stöd. Med över 30 års erfarenhet och beprövade metoder erbjuder vi en unik vägledning mot en ny, hälsosam livsstil.

Om oss

Emilie

Emilie, CFO och grundare av [rCoach], utbildad redovisningskonsult med examen i biomedicin, balanserar välbefinnande och ekonomi för företagets framgång.

Robert

Robert, CEO och grundare av [rCoach] Gör en investering i din fysiska hälsa och ta steget mot en stark och hälsosam kropp som bidrar till ditt övergripande välbefinnande. Varje träningspass främjar inte bara fysisk utveckling utan också mental skärpa och emotionell stabilitet.

434317542_791596619062827_6651854100933189710_n

Alex

Alex, IT-manager och grundare av [rCoach] Träningsfreak och licensierad Eleiko PT, här för att guida er med ostoppbart driv mot optimal prestation och hälsa. Tillsammans ska vi bryta gränser, övervinna hinder och upptäcka den bästa versionen av dig själv.

432991601_1097890274747558_3712284166722851450_n

Josephine

Josephine Lagerwall är smärtspecialist, osteopat, och tidigare professionell golfspelare. Hon erbjuder holistiska behandlingar och träningsprogram för att främja välmående och smärtlindring med fokus på individuell hälsa och prestanda.

Läs vad våra kunder faktiskt säger om oss

[rCoach] är inte bara en träning för mig, det är en plats för gemenskap, en känsla av familj och trygghet. Jag upplever inte bara personlig utveckling i styrka och uthållighet, utan framför allt i självkänsla! På [rCoach] handlar det inte bara om att tro på sig själv, utan att förstå att hela teamet tror på mig och finns där för min utveckling. Jag rekommenderar verkligen alla att komma och testa, för här finns något speciellt och hjärtligt.
Jessika
[rCoach] har verkligen förändrat mitt synsätt på träning. Innan kände jag mig vilsen och osäker på gymmet, men med hjälp av [rCoach] har jag nu en strukturerad träningsrutin som passar mig perfekt. Resultaten har varit fantastiska, och jag känner mig starkare och mer energisk än någonsin. Tack vare det personliga engagemanget och expertisen hos [rCoach] har jag också förlorat den ständiga träningsvärken och känner mig mer i harmoni med min kropp.
Andreas
Jag har tränat i olika former under åren, men [rCoach] har verkligen tagit min träning till nästa nivå. Träningen är skräddarsydd för mina behov, och jag har märkt en dramatisk förbättring inte bara i min fysiska styrka utan även i mitt mentala välbefinnande. [rCoach] har skapat en atmosfär av stöd och gemenskap, och varje träningspass känns som en möjlighet att utvecklas och växa. Jag är tacksam för den positiva förändringen [rCoach] har infört i mitt liv.
Maria

Oväntat! ;)

Vilken överraskning! För att överraska dig ytterligare, får du nu en exklusiv 25% rabatt på ditt nästa köp hos [rCoach] när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder