Norra Vägen 8, Halmstad

Företagserbjudande

Maximera Ditt Företags Produktivitet med Vår Exklusiva Hälsotjänst!

Vår skräddarsydda tjänst är nyckeln till en arbetsplats där välmående och framgång möts. Genom att investera i våra paket för Hälsa, Välmående och Produktivitet skapar du inte bara en arbetsmiljö som främjar aktivitet och hälsa, utan också en kultur av trivsel och engagemang.

Varför Välja Vår Tjänst?

1. Individuellt Anpassade Paket: Våra paket erbjuder flexibilitet för att passa olika behov. Från personlig träning till massage och online träningsmöjligheter - vi har allt täckt!

2. Stärk Din Organisation: Genom att ge dina medarbetare verktygen för en balanserad livsstil och välmående skapar vi inte bara starkare individer utan också en starkare organisation som helhet.

3. Öka Produktiviteten: Friska och nöjda medarbetare är nyckeln till ökad arbetskraft, produktivitet och lönsamhet. Vår tjänst minskar sjukfrånvaron och ökar arbetsprestationen.

Unikt Massageerbjudande för Företagssälj: Bjud in till en lyxig friskvårdssatsning och investera i dina anställdas hälsa med vår exklusiva massageförmån!

-10 tillfällen á 30 minuter: 3 000 kr inklusive moms. - 20 tillfällen á 30 minuter: 6 000 kr inklusive moms.

Flexibilitet för Företagets Behov:

1. Vi Kommer Till Er: En erfaren massör besöker er arbetsplats för en avkopplande massageupplevelse på plats. Vi tar med all nödvändig utrustning för er bekvämlighet.

2. Era Anställda Kommer Till Oss: Er personal besöker vår rCoach PT-studio i Halmstad och väljer mellan Svensk klassisk massage eller Hot stone massage för total avkoppling.

Förmånligt och Investerande:

- Naturaförmån: Erbjud massage som en naturaförmån och skapa en hälsosam arbetsplats. - Delad Kostnad: Låt anställda bidra och investera i sitt eget välmående.

Boka Nu och Skapa En Arbetsplats Där Hälsa och Produktivitet Blomstrar!

Ta steget mot en framgångsrik och trivsam arbetsplats genom att investera i våra unika hälsotjänster. Kontakta oss idag för att skräddarsy ett paket som passar just ditt företags behov och öka produktiviteten genom att vårda dina viktigaste tillgångar - dina anställda!

Oväntat! ;)

Vilken överraskning! För att överraska dig ytterligare, får du nu en exklusiv 25% rabatt på ditt nästa köp hos [rCoach] när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder