Norra Vägen 8, Halmstad

[Alex]

Tjenare! Alex här från [rCoach], din licensierade Eleiko Personliga Tränare med en kandidatexamen i biomedicin och certifieringar som massör.

Jag brinner för träning, min drivkraft är ostoppbar och outtröttlig. Med min kärlek och mitt engagemang för styrketräning och prestationsoptimering är jag övertygad om att vi alla kan bli fantastiska genom medvetna val och engagemang – en passion som driver mig varje dag.

Jag tror på att vi alla kan uppnå fantastiska resultat genom medvetna val och engagemang. För mig är träning inte bara ett yrke, det är en livsstil och en källa till konstant utveckling. Min målsättning är tydlig: Tillsammans ska vi sträva efter att du blir den bästa versionen av dig själv, ett medvetet val i taget.

Min breda erfarenhet och utbildning gör mig till din pålitliga guide mot framgång. Jag erbjuder en skräddarsydd träningsupplevelse, anpassad efter dina individuella behov och mål. Jag finns vid din sida för professionell vägledning baserad på både vetenskap och personlig erfarenhet.

Med mig vid din sida är framgång inom räckhåll. Låt oss tillsammans sträva efter att vara "Great by choice!

Oväntat! ;)

Vilken överraskning! För att överraska dig ytterligare, får du nu en exklusiv 25% rabatt på ditt nästa köp hos [rCoach] när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder