Norra Vägen 8, Halmstad

[Emilie]

Hej, Jag är Emilie, och min resa inom [rCoach] började med en passion för träning. Med en kandidatexamen i biomedicin och licensierad Eleiko PT samt Eleiko Strength Coach Level 1, har jag djupa rötter inom hälsa och träning. Min akademiska resa inkluderar också en examen inom redovisning från universitetet, och för närvarande är jag verksam som redovisningskonsult.

Att vara en av de stolta grundarna och ägarna av [rCoach] ger mig en unik möjlighet att forma och styra vår företagsresa. Min roll som CFO sträcker sig bortom att bara hantera siffror; det handlar om att bygga en stark ekonomisk grund för tillväxt och hållbarhet.

Jag kombinerar mina kunskaper inom träning och hälsa med min roll som CFO för att skapa en företagskultur som värdesätter både välbefinnande och ekonomisk framgång. Jag tror starkt på att ett hälsosamt och balanserat företag är nyckeln till långsiktig framgång.

Att vara en del av [rCoach] och arbeta tillsammans med mina kollegor och medgrundare är en ära. Med deras stöd är jag övertygad om att vi kommer att fortsätta skriva framgångssagor och forma en ljus framtid för vårt företag. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta denna resa och bygga och stärka såväl mig själv som vårt älskade [rCoach].

Med vänliga hälsningar, Emilie

Oväntat! ;)

Vilken överraskning! För att överraska dig ytterligare, får du nu en exklusiv 25% rabatt på ditt nästa köp hos [rCoach] när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

[rChallenge]

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder