Er fantastiska respons på våra tidigare erbjudanden har verkligen inspirerat oss att sätta ännu högre mål. Därför förlänger vi nu kampanjen för våra klippkort till sista februari 2024!

 

 

 

Vi är glada att introducera 100 nya klippkort till försäljning, och varje sålt klippkort kommer att stödja vår livsviktiga hjärtstartarinsamling och utbildningen av vårt engagerade rCoach-team inom HLR.

Bli en hjälte vid varje träningspass genom att säkra ditt Klippkort idag och bli en viktig länk i kedjan som ökar chanserna att rädda liv vid akuta hjärtproblem! Det här är din unika möjlighet att ta del av högkvalitativ personlig träning och samtidigt göra en verklig skillnad genom att RÄDDA LIV!

Varje klippkort erbjuder fortfarande 10 träningspass med en personlig tränare till det exceptionella priset av 1 000 kr per klippkort, jämfört med det ordinarie priset på 3 750 kr. Varje klippkort är giltigt till den sista december 2024.

Det bästa av allt är att du kan köpa så många klippkort du vill och dela dem med familj och vänner. Men agera snabbt, baserat på tidigare erfarenhet vet vi att de tar slut snabbt och att antalet tillgängliga kort är begränsat.